Ondersteuningscentrum

Uitleg bestelproces

Laatst bijgewerkt: Jul 16, 2014 02:15PM CEST
Beste *,

Bedankt voor je bericht aan Winkelstraat.nl! We zijn blij om te zien dat je Winkelstraat.nl hebt weten te vinden en interesse hebt in een van de vele mooie artikelen die we aanbieden.
Ik help je graag met het doen van een bestelling.

Op Winkelstraat.nl kun je het product wat je wil hebben nogmaals aanklikken. Dan opent zich de pagina van het product. Vanaf dit scherm kies je de juiste maat en de winkel waar je het artikel wil aankopen.

Vervolgens doe je deze in je online winkelwagen, deze klik je rechtsboven in het scherm aan. Vanuit de winkelwagen ga je vervolgens naar de kassa door op "naar de kassa" te klikken. Hier vul je je persoonsgegevens in en kies je hoe je wil betalen.

Je kan op dit moment bij ons betalen via iDeal, creditcard (Visa / MasterCard / American Express) en PayPal. Daarnaast is het ook mogelijk om achteraf te betalen via de digitale acceptgiro van AfterPay.

In een aantal gevallen is betalen op rekening via AfterPay niet mogelijk:

- Het bedrag van je bestelling is hoger dan €1000,-
- De factuur van een eerdere bestelling is nog niet betaald.
- Je hebt een negatieve vermelding bij BKR te Tiel.

Je kunt in dit geval wel gebruik maken van één van onze andere betaalmogelijkheden zoals iDEAL, Creditcard of PayPal.

Mocht je hier vragen over hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen. Heb jij wellicht een telefoonnummer waar we je op kunnen bereiken?

Happy shopping!
28c81523f1ef14d13b5cf85bb4c18dc3@wsnl.desk-mail.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Wordt geladen
seconden geleden
een minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uur geleden
een dag geleden
dagen geleden
info
false
Ongeldige lettertekens gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete